top of page

O NAMA

IMG_6971_edited.jpg

Tko smo mi?

Mi smo tim kreativaca koje povezuje ljubav prema prirodi, umjetnosti i hrani. Upravo tu strast pretočili smo u ideju koja spaja okuse, mirise, prirodu i umjetnost u vaše omiljeno mjesto za nezaboravno druženje s ekipom.

Stvarajte uspomene zajedno s nama, a mi smo tu da vam osiguramo najbolju lokaciju, organizaciju, detalje, hranu i sve ostalo po vašem odabiru i želji.

S nama možete biti potpuno bezbrižni jer ćemo baš za vas kreirati event za pamćenje i priuštiti vam iskustvo koje će vam dugo ostati u sjećanju.

Za vas ćemo izraditi personaliziranu ponudu prema vašim preferencijama i u sve to ukomponirati kreativni moment koji će vas dodatno oduševiti.

Obratite nam se i neka na jedan dan vaši snovi postanu stvarnost!

IMG_6896.jpg

Priroda

Na vama je da iskoristite najbolje što priroda nudi, ambijent koji ne možete pronaći nigdje osim u potpuno prirodnom okruženju. 

Na nama je da vam ponudimo organizaciju nezaboravnog iskustva koje ćete dugo pamtiti.

Umjetnost

Kako bi boravak u prirodnom okruženju obogatili zanimljivim aktivnostima u priču uključujemo i umjetnost. Probudite umjetnika u sebi i prepustite se slikarskom doživljaju pod stručnim vodstvom.

IMG_6993.jpg
IMG_6933.jpg

Hrana

Cijela priča ne može biti zaokružena bez dobre hrane i vrhunskih vina. Po završetku aktivnosti na redu je opušteno druženje uz prigodne zalogaje i dobru kapljicu po vašem izboru.

bottom of page